Vukašinović: Brega prodaje m.da za bubrege

Agencije
Vukašinović: Brega prodaje m.da za bubrege

Milić Vukašinović isprozivao je Gorana Bregovića, koji obilježava 40 godina postojanja "Bijelog dugmeta" samo s Alenom Islamovićem, dok ostale članove, među kojima je i doktor za rokenrol, nije pozvao da im se pridruže, pišu srpski mediji. Nekadašnji bubnjar "dugmića" objavio je staru fotografiju članova grupe na kojoj je i Bregović uz sljedeći komentar:

- Ovaj drugi zdesna slavi 40 godina svoje genijalne tvorevine uz pleh muziku i s pjevačem sa WC šolje - napisao je Milić, naglasivši da je to jadno i bruka. Pozvali smo Milića, koji je objasnio  zbog čega je bijesan.

- Ni ime mu nisam pomeno u komentaru, nego sam ga nazvao "ovaj drugi zdesna",  zato što se tako ponaša prema proslavi grupe. Pošto se on tako ružno ponio, i ja sam htio da izrazim kako se osjećamo mi koji smo doprinijeli uspjehu "Dugmeta", a sada smo isključeni iz cijele te priče, dok on prodaje mu.a za bubrege - objašnjava Vukašinović i ističe:

- Bilo je pomena da se odrade tri koncerta, kao i 2005. godine, kad smo se okupili zbog nostalgije, je li?! Ali dotični gospodin je bio u fazonu: "Što bih ja njima utjerivao pare u džep?!" kad može sa svojim tezgaroškim bendom i pjevačem sa WC šolje da završi posao – rekao je  muzičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana