Vujadina spopadaju djevojke po kafanama

Agencije
Vujadina spopadaju djevojke po kafanama

Vujadin Savić definitivno uživa u noćnom provodu po prestoničkim klubovima. Međutim, nevjenčani suprug Mirke Vasiljević, koja je u sedmom mjesecu trudnoće i s kojom ima sina i kćerku, u nedjelju veče previše se opustio, pa je kako pišu srpski mediji u kafani pred svojim prijateljima flertovao sa atraktivnom brinetom.

- Vujadin je u lokal došao nešto pre ponoći sa pet svojih najboljih drugara. Ubrzo su stigle i nepoznate djevojke, koje su im se pridružile u kafani. Zabava je bila zatvorenog tipa, a zgodnom fudbaleru se celo veče nabacivala atraktivna brineta, koja je u više navrata pokušala da ga poljubi - priča dobro obaviješten  izvor i  dodaje:

- On nije želeo da se upušta u avanturu, bar ne naočigled svih pa je nasrtljivu devojku u jednom trenutku savio sebi oko struka i izneo je napolje. Tamo su pričali više od sat vremena, nakon čega joj je predložio da ode kući - završava ovaj izvor.
Ovim povodom Savić, je potvrdio da je djevojku iznio iz kafane.
- Istina je da sam te večeri bio u kafani, ali je Mirka bila upućena u to. Devojka koju sam izneo napolje je moja drugarica. Ne vidim u čemu je problem, jer ništa loše nisam radio da bi se digla tolika prašina - rekao je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana