Vladu Georgieva ostavila djevojka

Agencije
Vladu Georgieva ostavila djevojka

Crnogorska glumica Andrea Mugoša ostavila je Vladu Georgieva nakon dva mjeseca veze, saznaju srpski mediji od izvora bliskog pjevaču. Andrea, koja je postala poznata po ulozi služavke porodice Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora", nije mogla da trpi Barbin tempo života, kao ni to što voli često da potegne čašicu ili bolje rečeno kriglu.

- Andrea je prva djevojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje željeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se sviđao njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubjeđuje u suprotno - priča ovaj izvor.

Mugoša je vezu raskinula krajem prošle nedjelje, a Vlado se tokom vikenda u razgovoru sa jednom koleginicom žalio na Andreu i njenu odluku. Da li je i zaista tako, Vlado nije želio ni da potvrdi ni demantuje a nije odgovarao ni na pozive i poruke novinara. Nadamo se da će se uskoro kao po običaju oglasiti putem društvenih mreža i razjasniti nedoumice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana