Vlado prozvao Anu da voli rakiju

Agencije
Vlado prozvao Anu da voli rakiju

Ovako bi se mogla opisati situacija u kojoj se Vlado Georgiev podsmijavao koleginici Ani Nikolić zbog njene sklonosti da popije "čašicu više".

On je gostujući u novogodišnjem šou programu "Veče sa Ivanom Ivanovićem" imitirao poznatog voditelja a i u svom stendap programu okomio se na pjevačicu. I mnogi bi rekli - šta tu ima čudno, šalio se. Vjerovatno jeste, ali pošto i sam voli da popije i nerijetko je hvatan u pripitom stanju, onda mu to dođe kao čista ironija, pišu srpski mediji.

- Kaže Ana Nikolić: "Deda Mraze, dovedi mi pravog muškarca, želim porodicu i želim da se ostvarim kao majka." I donesi neku rakijicu! - kazao je kroz osmijeh Georgiev, što je publika u studiju pozdravila aplauzom. Nešto kasnije, kad je Ivanović čitao novogodišnje želje, jedna od njih imala je veze sa atraktivnom Paraćinkom.

- Da cele godine imaš kredita na telefonu ko Ana Nikolić - rekao je voditelj, a Georgiev se odmah nadovezao: - I rakijicu!

Izgleda da je crnogorskom pjevaču vrlo zabavno da se podsmijava koleginici. Paparaci su ga često lovili u alkoholisanom stanju. Za razliku od njega, Ana nije skoro uslikana pijana niti se takva informacija pojavila. A sve i da jeste, Georgiev je vjerovatno posljednji koji bi imao pravo da se osvrne na to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana