Vlada se htio useliti kod Nate

Agencije
Vlada se htio useliti kod Nate

Nataša Bekvalac ostavila je manekena Vladu Vuksanovića jer je on htio da se useli u njen novi stan na Dedinju, u koji nije uložio ni dinara.

Vlada je izgleda planirao da se priženi, što se pjevačici nimalo nije svidjelo. Kako pišu srpski mediji, ovo je ipak definitivni kraj njihove romanse. Ona se vratila staroj ljubavi Ljubi Jovanoviću, a luksuzni stan na Dedinju, u koji se uselila početkom februara, sad je njena mirna luka.

- Nataša se još nije bila pošteno ni raspakovala u novom stanu, a Vlada je počeo da potencira da počnu zajednički život. Nataši je prekipelo. Svaki dinar koji je zaradila u poslednje dve godine ulagala je u tu nekretninu, u otplatu kredita, ali i u luksuzno opremanje. Iako su u to vreme bili zajedno, Vlada nije uložio ama baš ništa, a onda je poželeo da se useli kod nje. Ta njegova ideja da se preseli na Dedinje Natašu je dovela do ludila! - priča izvor blizak bivšem paru i dodaje:

- Šokirana Vladinim nonšalantnim predlogom da prisvoji njen krov nad glavom, momentalno mu je rekla zbogom! I Nataša i Vlada su ostali nedostupni za komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana