Vlada prebio suprugu, pa otišao kod ljubavnice

Agencije
Vlada prebio suprugu, pa otišao kod ljubavnice

Samo dan nakon što je Vladimir Stanojević pretukao suprugu Ana Mariju Žujović, utjehu je potražio kod Milice Milikić, javnosti nepoznate djevojke, s kojom se viđao prije nego što je upoznao fitnes prvakinju. Kako pišu srpski mediji, voditelj televizije Pink je atraktivnu plavušu, koja je, inače, drugarica Milice Živanović, poznatije kao Mimi Oro, posjetio u njenom stanu u centru grada i prespavao kod nje.

- Milica i Vladimir se poznaju već izvesno vreme i viđali su se dok on nije počeo da se zabavlja s Ana Marijom. Ona je znala da u njihovoj vezi ne cvetaju ruže, ali nikad nije želela da se meša. Tog dana kad je prebio suprugu, Vladimir je zvao Milicu da dođe kod nje u stan jer mu je potreba njena podrška, ona je pristala da se vide - priča izvor blizak Stanojeviću i nastavlja:

- Ona ga je pozvala da prespava kod nje i da ujutru mirne glave vidi šta će da radi. Milica mu je rekla da će uvek biti tu za njega, pa su se posle toga videli još nekoliko puta u njenom stanu - završava naš izvor. Vlada se nije javljao na telefon, kako bi prokomentarisao ove navode dok Milica nije demantovala priču, već je rekla da nema komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana