Vlada mjerkao Ljupku Stević

Agencije
Vlada mjerkao Ljupku Stević

Vlada Mandić definitivno ne može da se obuzda kad su u pitanju poznate dame. Slavni rukometaš i najveći estradni zavodnik uslikan je u provodu u jednoj beogradskoj kafani kako odmjerava grudi pjevačice Ljupke Stević.

Ako je suditi po fotografijama, Mandićeva vilica se bukvalno otegla do poda, a pogled je direktno fiksirao u jake silikonske petice, koje je pjevačica prošetala u bijeloj uskoj atlet majici.

Kako pišu srpski mediji, Mandić, koji je sjedio za stolom sa društvom, sve vrijeme je komentarisao atraktivnu pjevačicu, koja kao da je namjerno paradirala ispred njega pokušavajući da ga opčini. Interesantno je to što se nijednog trenutka nisu pozdravili, pa je ostalo nepoznato da li se uopšte znaju.

Nakon što je odmjerio Ljupku od glave do pete, Vladi je saopšteno da je ona strastveni lovac i da odlično barata oružjem, poslije čega je ubrzo napustio lokal i uputio se u nepoznatom pravcu. Inače, poznato je da je Vlada slab na pjevačice i glumice. Dugo je bio u vezi s Kristinom Bekvalac, Jelenom Jevremović, Marijom Petronijević, a spekulisalo se da je zaveo i Anu Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana