Vlada Mandić u paralelnoj vezi sa glumicom i manekenkom

Agencije
Vlada Mandić u paralelnoj vezi sa glumicom i manekenkom

Aktuelni odbornik SNS-a i rukometaš Vlada Mandić prije mjesec se pomirio sa glumicom Marijom Petronijević, a u petak uveče "uhvaćen" je u noćnom provodu sa manekenkom Dejanom Živković. Kako pišu mediji u Srbiji, sportista i bivša djevojka Vladimira Stojkovića pojavili su se na otvaranju jednog splava držeći se za ruke, a sve vrijeme su se ljubili u separeu.

- Vlada i Dejana pojavili su se na otvaranju "Blejovoča" držeći se za ruke, što je sve prisutne iznenadilo, jer je on prije nešto manje od mjesec na proslavi "Skaj plus" televizije došao u pratnji Marije sa kojom je javno razmjenjivao poljupce. Vlada i bivša Stojketova su došli na splav nešto poslije ponoći sa većim društvom i smjestili se u centralni separe. Nijednog trenutka se nisu skrivali, razmjenjivali su poljupce, činilo se kao da su zajedno i da su ludo zaljubljeni. Nisam upućen da je sa Marijom raskinuo, ali izgleda da je on sve vrijeme bio i sa Dejanom i sa Marijom - ispričao je izvor sa lica mjesta koji je upućen u ovu vezu.

Petronijevićeva je na pitanje novinara da li je i dalje sa Vladimirom izjavila da nema komentar i da o privatnom životu ne želi da daje izjave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana