Vjenčali se Željko i Tamara?

Agencije
Vjenčali se Željko i Tamara?

Na vratima stana u kojem živi Željko Rstić, bivši dečko Vesne Zmijanac, pojavila se tokom vikenda pločica na kojoj piše da u tom stanu žive Željko i Tamara, ali je tako urađeno kao da se njih dvoje sada oboje prezivaju Rstić.

Naravno, riječ je o Tamari Stojmirov, voditeljki "Grand narodne televizije", sa kojom je Željko već mjesecima u vezi i sa kojom zajedno živi. Naime, kako pišu mediji u Srbiji, postavlja se pitanje da li je ovaj par ozvaničio svoju vezu brakom, s obzirom na to da je upravo Tamara razlog Željkovog razlaza sa Vesnom Zmijanac. Na poziv, novinara koji su željeli da provjere da li je došlo do promjene statusa i da li su se oni možda obećali jedno drugome na ljubav i pred matičarem, ovaj ljubavni par nije želio konkretno da odgovori.

- Ne želim ništa da pričam o svom ljubavnom životu. Samo ću vam toliko reći da sam presrećna što kraj sebe imam pravog čoveka – rekla je Tamara. Interesantno je da u istoj zgradi u kojoj žive Željko i Tamara živi i Željkova bivša ljubav i pjevačica Vesna Zmijanac, pa je pitanje kako će ona reagovati na ovu promjenu na vratima stana svog bivšeg partnera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana