Viki Miljković pokrala Bugarku?!

Agencije
Viki Miljković pokrala Bugarku?!

Singl "Čiki, liki, lajla", koji je Viki promovisala prije desetak dana, pjesma je koju je prije šest mjeseci objavila bugarska pjevačica Galena, pišu srpski mediji.

Viki je očito zaboravila da to napomene kada se hvalila da joj je rumunski kompozitor i di-džej Kosti uradio singl. Inače, ovo je druga saradnja naše pjevačice i Kostija, koji joj je napisao i prošlogodišnji ljetni hit "Rumba".

- Viki se javno pohvalila da je Kosti samo za Nju napisao ovu pesmu kako bi dobila na važnosti, ali i kako bi kolege znale da je za hit izdvojila 10.000 evra, koliko košta njegova pesma. Prava istina je to da je pesmu čula pre nekoliko meseci i da je tražila od Kostija da je i ona snimi. Oni su dobri prijatelji i dobila je dozvolu. Njegove obrade koštaju 5.000 evra, ali mi nije poznato da li je i za Viki važila ta cena, zbog njihovih dobrih privatnih odnosa. Ona je želela da igra na sigurno, jer pesma je u Bugarskoj veliki hit, pa je bila ubeđena da će takav uspeh postići i u Srbiji - priča naš dobro obaviješteni izvor.

Viki ne samo da je preuzela cijelu pjesmu već je i naziv ostao isti. Sada ona pjeva "čiki, liki, lajla" iako i ne zna šta te riječi znače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana