Vesna Zmijanac proganja bivšeg momka

Agencije
Vesna Zmijanac proganja bivšeg momka

Nakon što je Vesna Zmijanac izjavila da su se ona i Željko Rstović pomirili, oglasio se biznismen rekavši da je to laž, zbog čega je pjevačica odlučila da mu pusti SMS.

Kako pišu mediji u Srbiji, u toku "Grand festivala" paparaco je uslikao Vesnin telefon, u kojem se nalazila i poruka od prije nekoliko dana na koju joj Željko nije odgovorio.

- Ako si gladan, ružo, ja mogu da ti prosledim sarmu i vruću proju, srećo - glasila je poruka upućena biznismenu. Nakon ove poruke, Zmijančeva je iziritirana izjavom koju je njen bivši dao medijima, a u kojoj tvrdi kako ona laže i kako nema ni u planu pomirenje sa njom, sastavila novu poruku.

- Čitam novine! Za ovo više nema opravdanja. Loš si čovek, Željko, dvoličan i lažljiv - glasila je Vesnina poruka upućena Željku. Podsjećanja radi, Željko je demantovao Vesninu izjavu da su opet zajedno.

- Ne znam da li da vam kažem kako jeste ili ono što gospođa želi da čuje i u šta hoće da veruje. Istina je da se sa Vesnom nisam pomirio niti planiram. Ne postoji razlog za to. Ne znam šta joj to treba i koja je poenta tog intervjua - rekao je Rstović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana