Vesna se zateže u Grčkoj

Agencije
Vesna se zateže u Grčkoj

Vesna Zmijanac otputovala je u Atinu kako bi poradila na svom fizičkom izgledu, ali i da bi tako stekla dodatno samopouzdanje. Pošto je zbog prevare ostavila vjerenika Željka Rstovića, isključila je telefon, spakovala je kofer i otputovala u Grčku, gdje je zakazala brojne estetske tretmane.

Uopšte se nije potresla što je Željko našao dosta mlađu djevojku, to je samo natjeralo da se malo više pozabavi svojim izgledom, pišu srpski mediji.

- Vesna je odlučna da uradi sve kako bi se super osećala. Nakon raskida sa Željkom, nije pala u očaj, već se okrenula sebi. Zakazala je popunjavanje bora i zatezanje lica i sasvim sigurno će se iz Atine vratiti lepša nego ikada - govori izvor i dodaje da je već zaboravila na Rstovića.

- Nije je iznenadilo ni potreslo što je Željko našao dosta mlađu devojku, to joj je samo dalo elana da više poradi na sebi, pa pored zakazanog podmlađivanja koje će u Atini obaviti, Vesna svakodnevno trči i obilazi teretane - završava priču izvor, i dodaje da Rstović ne prestaje da je moli da se pomire pa je svakodnevno zasipa pokajničkim porukama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana