Vendi ruši brak Isidori Bjelici?!

Agencije
Vendi ruši brak Isidori Bjelici?!

Vesna Vukelić Vendi je u emisiji "Tajm šou" na TV Pink BiH otkrila da je Nebojša Pajkić, suprug književnice Isidore Bjelice bio zaljubljen u nju i da je zbog toga ostala bez uloge u filmu "Draga Mašin u ormaru", koji je inače radila upravo Bjelica, prenijele su agencije.

Prema Vendinim riječima, taj film nikada neće ni biti snimljen.

Ona je istakla da je književnica bila toliko bijesna da ju je potom ubacila u svoj "Roman o preljubi".

- Umesto da završi film, kako sam načula, ona je mene ubacila u neku svoju knjigu o SMS prevarama. Nebojša Pajkić je bio zaljubljen u mene, a po estradnim kuloarima šuška se da sam Isidori poslužila kao inspiracija za roman - ispričala je Vendi pred kamerama.

Ona je dodala i kako je Isidori počela da smeta jer književnici nedostaju lična sreća i sigurnost.

- Umesto završetka filma, dobila sam pretnje da se ostavim Pajkića i da se povučem iz njihovog života - odgovorila je Vendi.

Vendi je sve ovo potvrdila i poslije gostovanja u pomenutoj emisiji:

- Nebojša Pajkić i ja smo rođeni istog datuma i nas dvoje se zato i osećamo. On se nikada nije stideo da mi pokaže emocije, nije dvostrukog morala, i one su čiste, a ne produkt seksualne potrebe, kao kod većine muškaraca. Čak se Isidora jednom prilikom u manjem društvu izlajala: "Pajkić bi uvek zaštitio tebe pre nego mene"! - poručila je pjevačica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana