VB: Maja napada Bobana

Agencije
VB: Maja napada Bobana

Boban se požalio da je Maja Nikolić jedina osoba koja mu ne odgovara u kući, jer ne voli ljude poput nje koji imaju tu dozu arogancije.

"Skače nam svima po živcima s pričom kako posti, voli muškarce...", rekao je Boban i dodao da od kako je ušla u kuću, neprestano izaziva sukobe među ukućanima.

"Imam potrebu da je dovedem na nultu taču", kaže Boban za Maju Nikolić.

On je ispričao da je ranije imao predrasude da će sa nekim muškarcima u kući teže komunicirati, ali da je ispalo da su mu oni veći prijatelji , nego neke žene, misleći pritom na Nikolićevu.

Bobanu smeta to što ona vrijeđa ukućane na nacionalnoj osnovi, i što izvrće sve što kaže, unoseći time dodatni nemir u kuću.

Maja Nikolić kao da ni dana ne može bez rasprave, pa je tako i ovo jutro započela svađom.

Ona je prekinula razgovor Bobana i Topića i odmah počela sa paljbom uvreda... Dok su pričali o muzici, Maja nije odoljela a da se ne umješa i izvređa Bobana, rekavši da se kritičari bave samo "šundom", umjesto pravom muzikom, i da on nema pojma.

"Majo, toliko si prosta i skačeš mi po ganglijama danima", rekao je Boban, na šta je ona odgovorila: "Veliki brate" šta su to ganglije, da li su to Bobanove mošnice, ako ih uopše ima?! Otvorite Vujakliju!"

Dragutin Topić se umješao, rekavši Maji da je ovog puta zaista prevazišla samu sebe.

"Pali odavde", odbrusila je Bobanu, i dodala da on "ima vaginu".

Vidno uzrujan Boban rekao je ukućanima da gola Maja Nikolić može da se stavi na poster samo kao demotivator.

Boban se povjerio Sindi kako mu smeta tolika količina Majine gluposti, na šta mu je Sindi rekla da ona na taj način "egzistira" ovdje, savjetujući ga da je najbolje da joj ne daje "materijal" za svađu, jer kada bi je i ostali ukućani ignorisali, ona zapravo ne bi imala čime da se bavi.

"Šta bi takav stvor inače radio u kući?!", pita se Sindi.

Topić je na fin način pokušao da objasni Maji da ga je interesovalo to što je Boban imao da mu kaže,a da se ona ubacila i počela da ga napada.

"Ako njega ne poštuješ, poštuj mene!", rekao je Top.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana