Uroš Ćertić napao Jelenu Rozgu?

Agencije
Uroš Ćertić napao Jelenu Rozgu?

Sredinom prošle sedmice Jelena Rozga snimila je spot za pjesmu "Cirkus", u kojem je glavna uloga povjerena kaskaderu i momku Ivane Stamenković Sindi Urošu Ćertiću. Tom prilikom on se ponašao bahato, a posebno je bio neprijatan prema pjevačici iz Hrvatske, pišu srpski mediji.

Naime, na setu se sve odvijalo po planu dok se bivši učesnik "Velikog brata" nije napio kao letva! Počeo je da zanovijeta i odstupa od scenarija, a na meti mu je bila jedino Rozga.

- Nemoj ti da mi govoriš gdje da stanem i kako da poziram! Ostavi me na miru, umem i sam, nisam retardiran - zaplitao je jezikom Uroš i unosio joj se u lice. Sve vrijeme je negodovao i provocirao pjevačicu, a u jednom trenutku je ironično imitirao njen hrvatski akcenat. Kad je počeo da je ispravlja na ekavicu, svi su pocrvenjeli zbog njegovog ponašanja, a Jelena je samo tužno i postiđeno spustila glavu.

- Bilo je mučno posmatrati kako Uroš psihički maltretira Rozgu. Neko od prisutnih ga je opomenuo i malo se primirio - kaže jedan od članova ekipe.

Pozvali smo Uroša, ali nije nam se javio, kao ni Rozga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana