Udaje se Slavica Ćukteraš

Agencije
Udaje se Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov vjenčaće se krajem maja u Novom Sadu. Ovaj par uveliko priprema svadbu za 200 ljudi pred kojima će se zareći na vječnu ljubav.

- Slavica već duže vreme boravi kod Vlade u Italiji, tako da svakodnevno razgovaraju o svadbi. Odlučili su se za maj zato što se njemu tada završava prvenstvo, pa će biti slobodni, a i većina njegovih prijatelja je u tom periodu slobodna. Oboje su izabrali kumove. Vladi će kum biti dugogodišnji prijatelj Mladen, dok će Slavičina kuma biti njena prijateljica - govori dobro obaviješteni izvor.

Kako pišu srpski mediji svadba će biti upriličena u jednom poznatom novosadskom restoranu. Slavica uveliko gleda vjenčanice i razmišlja o dekoraciji jer želi da tog dana sve prođe u najboljem redu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pjevačicu, ali je do zaključenja broja bila nedostupna na broj poznat redakciji. Podsjećanja radi, Slavica i Vlada počeli su da se zabavljaju sredinom 2013. godine, a vjerili su se nakon samo devet dana veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana