Udaje se Goca Tržan?

Agencije
Udaje se Goca Tržan?

Pjevačica Goca Tržan se udaje i to po drugi put. Pjevačicin dečko Raša Novaković prije dvije sedmice prelomio i zaprosio pjevačicu koja je pristala da se uda, ali datum vjenčanja još nije utvrđen, pišu srpski mediji.

Pop zvijezda Goca Tržan će uskoro stati na ludi kamen po drugi put. Njen četrnaest godina mlađi dečko Raša Novaković, sa kojim je već dvije godine u vezi, prije dvije sedmice je zatražio pjevačicinu ruku i ona je pristala. Kako kaže sagovornik, Goca je u posljednje vrijeme intenzivirala kontakt sa bivšim dečkom Markom Lakićevićem i to je bio signal Raši da se odluči na veliki korak.

"Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta menja, te nije ni videla da postoji potreba da ozvaniče vezu. Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega. Datum venčanja još nisu utvrdili, ali je izvesno da će to biti tokom sledeće godine", kaže  sagovornik blizak novopečenim vjerenicima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana