U Parove ulaze Ava i Jelena Golubović

Agencije
U Parove ulaze Ava i Jelena Golubović

Uskoro bi na televizijskim ekranima publika mogla da gleda novo izdanje popularnog rijaliti šoua "Parovi", a kako prenose mediji u Srbiji za učešće u ovoj televizijskoj emisiji pregovara se sa dosta poznatih i zanimljivih ličnosti.

U luksuznoj vili, u kojoj će pod budnim okom kamera boraviti deset parova iz javnog života, naći će se izuzetno značajne poznate ličnosti, ali i oni, koji donose zagarantovanu gledanost, mnogo smijeha i odličnu zabavu za one ispred malih ekrana. Produkcija uveliko pregovara i sa jednim visokim političkim funkcionerom, čije će učešće u rijalitiju biti veliko iznenađenje za javnost, ali i za partiju čiji je član. Takođe se spekuliše da je gotovo izvjesno da će u "Parovima" učestvovati Ava Karabatić i Jelena Golubović.

- Posle udaje, produkcija je pokazala  interesovanje i za učešće Nataše Bekvalac i njenog supruga Ljube Jovanovića u rijalitiju – rekao je izvor blizak produkciji. Publika bi, tako, imala prilike da vidi, kako se lijepa pjevačica ponaša u prvim danima braka.

Za sada se još ne pominje datum početka rijalitija, ali se pretpostavlja da bi to moglo biti uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana