TV Hajat: Saša Popović je četnik!

Telegraf
TV Hajat: Saša Popović je četnik!

U prilogu koji je emitovan u okviru emisije "Glam blam" na sarajevskoj televiziji "Hajat", voditeljka Mirza Vranj je Sašu Popovića nazvala četnikom zato što je u emisiji "Narod pita" na TV "Pink" otpjevao refren pjesme "Od Topole pa do Ravne gore".

Na taj način je, kako se navodi u prilogu ove TV stanice, pokazao da, bez obzira na skupa odjela koja nosi, ne može da "dobaci dalje od šubare i Ravne gore"!

Prilog koji traje osam minuta je ilustrovan ratnim snimcima iz Sarajeva, a sagovornici Mirze Vranj su govorili i o medijskoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu.

Voditeljka Mirza Vranj je, između ostalog, u svom prilogu rekla: "Da se razumijemo, nismo mi protiv prekodrinskih zvijezda. U našem programu često možete vidjeti pjevače iz Srbije. Saša Popović, za neke gospodin, ima jednu emisiju u kojoj zajedno sa svima onima koji ga nazivaju gospodinom pokazuje koliki je profesionalac. U odijelima svjetskih modnih marki sedmicama se trudi da postane televizijsko ime. Isto tako često shvatimo da dalje od Ravne gore i šajkače ne može da dobaci. To je potvrdio i ovih dana kad je zapjevao pjesmu koja se pjeva na livadi sa šajkačama i u vunenim čarapama. Nismo mi protiv srpskih pjevača, ali nam smeta ono što bi zasmetalo svakom Bosancu."

Ahmed Švrakić, direktor "Hajat produkcije", izjavio je da mu se učinilo da se Saša Popović ujeo za jezik kada je zapjevao pjesmu "Od Topole pa do Ravne gore", jer u prvom trenutku nije računao da se njegove emisije gledaju i u BiH, a Mirsad Cviko, glavni i odgovorni urednik magazina "Ekspres" je situaciju uporedio sa 1992. i zaključio da je u toku medijska agresija na Bosnu kao i da će ishod te agresije direktno uticati na sudbinu BiH.

S druge strane, Popović za "Kurir" kaže da ne želi da komentariše gluposti.

"Da sam u pravu kada kažem gluposti, uverićete se i sami ako pogledate komentare pametnih ljudi ispod njihovog snimka na Jutjubu", kratko je rekao Saša Popović.

Međutim, taj video trenutno nećete moći da pogledate budući da je oko 16 časova, televizija "Hajat" sa svog zvaničnog kanala na "Jutjubu" izbrisala snimak sporne emisije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana