Trudna Olivija Vajld

Agencije
Trudna Olivija Vajld

Američka glumica Olivija Vajld je trudna, a prvo dijete očekuje sa svojim vjerenikom Džejsonom Sudeikisom.

Slavni par se vjerio u januaru, a oboje iza sebe imaju po jedan brak. Vajldova se 2011. razvela od autora dokumentaraca Taoa Ruspolija, dok se Sudeikis 2010. godine razveo od scenaristkinje Kej Kenon. Lijepa glumica je najpoznatija po ulogama u seriji "Dr Haus" i filmovima "Tron" i "Kauboji i vanzemaljci".

Sudeikis je slavu stekao pojavljivanjem u humorističkom programu "Subotom uveče uživo" i filmom "Upoznajte Milerove".

Olivija je rođena 10. marta 1984. u Njujorku. Njen djed Klod Kokburn bio je poznati novinar, kao i roditelji Endrju i Lesli. Književnica Evelin Vog je Olivijina rođaka. Glumica ima dvojno državljanstvo SAD i Irske, a umjetničko ime Vajld pozajmila je u srednjoj školi po uzoru na slavnog autora Oskara Vajlda.

Karijeru je počela 2001. sporednom ulogom u tinejdžerskoj seriji "O.C.". Kada se Olivija razvela od Ruspolija, sina italijanskog princa, odrekla se titule, ali je dobila slobodu da se potpuno posveti glumi. Za Italijana se udala kada je imala samo devetnaest godina. Nije joj trebalo mnogo vremena da osvoji Holivud i postala je jedna od najtraženijih i najzanimljivijih glumica, koju u posljednje vrijeme redovno svrstavaju na liste najbolje obučenih žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana