Tomovića pretresali kao kriminalca

Agencije
Tomovića pretresali kao kriminalca

Bojan Tomović se prije tri dana vratio iz Slovačke, gdje ga je policija maltretirala sat vremena, pišu srpski mediji! Naime, popularni crnogorski pjevač otišao je do slovačke prestonice, a kad je iz Bratislave krenuo za Beč, promašio je skretanje, pa je umjesto u Austriju krenuo ka Mađarskoj.

Pošto države evropske zajednice nemaju granične prelaze, Bojan je tek poslije nekoliko stotina metara vožnje kroz Mađarsku shvatio da je na pogrešnom putu, pa se vratio u Slovačku, gdje ga je zaustavila policija. Kako su on, njegova supruga Jelena i još dva njihova prijatelja krenuli kombijem u kome je bila oprema za snimanje spota, slovačka interventna jedinica ih je pretresla, što je trajalo čitav sat!

- Zaista je bilo užasno, kao da smo kriminalci - izjavio je Bojan i dodao:

- Samo što nas nisu skinuli! Morali smo da dižemo ruke gore sa raširenim nogama da bi nas oni skroz pretresli. Sramota me je bilo jer su ljudi iz automobila koji su prolazili blenuli u nas.

Kad su utvrdili da su Tomović i njegova ekipa skroz “čisti”, policajci su počeli da vade opremu iz kombija i da zagledaju svaki dio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana