Tipsarevići se useljavaju u zgradu Tome Nikolića

Agencije
Tipsarevići se useljavaju u zgradu Tome Nikolića

Teniser Janko Tipsarević i njegova supruga, dizajnerka Biljana, napuštaju Bežanijsku kosu i sele se u elitni dio Novog Beograda.

Kako pišu srpski mediji, bračni par je kupio stan u zgradi u kojoj nekretninu ima i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, Mlađan Dinkić, ali i teniserka Ana Ivanović, čiji je dečko, njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, takođe zainteresovan da kupi stan baš na toj lokaciji. Tipsarevići opremanje novog životnog prostora privode kraju, a selidbu će obaviti do kraja godine.

- Biljana i Janko odlučili su da pređu u veći prostor zbog kćerke Emili, koja će 17. januara napuniti godinu. Stan sređuju nameštajem iz inostranstva - kaže izvor blizak Tipsarevićima i dodaje:

- Oni ne vole noćni život i najveći deo vremena provode u svom stanu u društvu najbližih. Planiraju da kćerkin prvi rođendan proslave baš u novom stanu. Ne žure da se presele, jer hoće da novi prostor urede baš onako kako su zamišljali. S uživanjem sređuju dečju sobu, u kojoj će dominirati nežne boje - završava ovaj izvor.

Cijena kvadrata u ovoj zgradi je oko 2.000 evra, a stan Tipsarevića ima oko 200 kvadrata, što znači da su ga platili oko 400.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana