Tijana bi da bude kao Kim Kardašijan

Agencije
Tijana bi da bude kao Kim Kardašijan

Mlada i atraktivna Tijana Radivojević krenula je stopama nadaleko čuvene Kim Kardašijan. Poznato je da pop pjevačica prati svjetske trendove i da je uvijek obučena po posljednjoj modi, pa nije ni čudo što nerijetko cijeli honorar spiska na krpice, pišu srpski mediji.

Ona je nedavno iskeširala 3.500 evra za haljinu "herve leger", koju je starleta prije nekoliko mjeseci nosila na jednom koktelu.

- Tijana ne može da odoli skupim haljinama. Ona je u stanju da potroši poslednji dinar na kvalitetnu krpicu. Stalno lista svetske modne časopise i za oko joj je zapala jedna satenska crno-bež haljina kakvu je nosila Kim. Čim je ugledala, rekla je da haljina mora biti njena i trebalo joj je nekoliko sedmica da je nađe. U njoj je gostovala u jednoj emisiji, a potom imala i nastup, na kojem su je mnoge devojke zaustavljale i hvalile njen stajling - kaže pjevačicin prijatelj.

Radivojevićeva je preokupirana nastupima, na kojima po nekoliko puta za veče pjeva novu pjesmu "Prašina", koju je snimila za "Siti rekords".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana