Teodora: Vodila sam ljubav na plaži!

Agencije
Teodora: Vodila sam ljubav na plaži!

Teodora Stefanović, ovogodišnja pobjednica na izboru "mis dekolte", otkrila je da je veoma emotivna i romantična, pa zato voli i da je seksualni čin takav, pišu srpski mediji. Naime, Tea je ispričala da nikada neće zaboraviti najromantičnije mjesto na kojem je vodila ljubav sa svojim prvim momkom.

- Važan mi je fizički izgled i da muškarac bude galantan - kaže Stefanovićeva. Romantična sam veoma, klasično žensko, dodala je, i volim i kada sa momkom vodim ljubav da mi bude romantično. Moje najlepše iskustvo bilo je sa prvim momkom. Plaža, more, pesak, so. Bilo je predivno! Za mene je takvo mesto idealno za sve - kaže mis, koja ne podržava djevojke koje prije 17. godine stupe u seksualne odnose.

- Današnje devojke prerano stupaju u seksualne odnose, nažalost, veliki broj pripadnika moje generacije to je obavio vrlo rano, što po meni nije najpametnije. Ne glumim ja sada neko ludilo, ali pre 17. godine mislim da nije vreme jer se ni same devojke ne razviju kako treba. Takođe, ne podržavam seks za jedno veče, nisam avanturista po tom pitanju - priča Stefanovićeva, koja kaže da joj je bitan fizički izgled muškarca i da voli sportiste jer su lijepo građeni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana