Tanju Savić iznevjerili roditelji

Agencije
Tanju Savić iznevjerili roditelji

Tanja Savić se vratila u Srbiju, izbacila hit singl "Hotel za izgubljene duše". Ubrzo su joj se pridružili sinovi Maksim i Đorđe, koji su sa njenim suprugom Duškom došli nekoliko sedmica poslije nje, ali se nije vidjela sa svojim roditeljima, prenose agencije.

Tanja ne razgovara sa roditeljima zato što su potrošili 20.000 evra, koliko im je prije dvije godine ostavila da završe njenu kuću u Malom Mokrom Lugu.

- Zbog toga je u žestokoj svađi sa njima, a još nije otišla da se vidi sa roditeljima u rodno selo Radinac i pokaže im unuke, koje do sada nisu videli. Tanja se, dok je bila u Australiji, redovno raspitivala kako napreduju radovi i uvek je dobijala informacije da sve ide kako je planirala -  otkriva izvor, dodajući da su Tanju roditelji lagali.

Sasvim slučajno je saznala da radovi nisu mnogo odmakli od onoga što je ona ostavila 2011. godine. Potrošili su do zadnje pare sve što im je dala. Porodica pokušava da ih pomiri i da Tanja dođe u Radinac, ali ona je i dalje veoma ljuta. Samo joj sestra dolazi u posjetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana