Tanja zbog dugova rasprodaje imovinu

Agencije
Tanja zbog dugova rasprodaje imovinu

Pjevačica Tanja Savić riješila je da nekretninu u Velikom Mokrom Lugu proda za manje novac nego što je u nju uložila, kako bi izašla iz finansijskih problema.

Tanja prodaje kuću koju je prije četiri godine počela da gradi u Velikom Mokrom Lugu. Kada je kupila plac na Zvezdari, pisalo se da će u nekretninu uložiti čak 500.000 evra, ali kako saznaju srpski mediji, ona taj novac sada ne može da izvuče, pa će je prodati ispod cijene.

Pjevačica je prinuđena da proda kuću za manje novca nego što je njena realna vrijednost zbog finansijske krize u kojoj se našla. Otkako se vratila iz Australije, Savićeva ne radi onim intenzitetom kojim je očekivala, pa je rješenje našla u hitnoj prodaji nekretnine na Zvezdari.

- Tanja je uz pristanak muža Dušana spustila cenu kako bi što pre našli kupca. Novac joj je i više nego potreban. Prvenstveno da bi kupila stan u kojem će živeti sa porodicom, ali i da ima za svakodnevne potrebe - otkriva izvor.

Inače, Tanja je i ranije željela da proda ovu kuću, jer joj se nije svidjelo što je daleko od centra grada. To nije mogla da uradi jer je njen otac Staniša nekretninu upisao na svoje ime i nije dao dozvolu za prodaju.

- Zbog te kuće Tanja nije bila u dobrim odnosima sa roditeljima. Oni nekoliko meseci nisu pričali. Ipak, pomirila se sa majkom i ocem i on joj je vratio kuću - završava izvor.

Pjevačica nikada nije htjela da otkrije gdje se tačno u Velikom Mokrom Lugu nalazi njena kuća. Prema onome što je pričala prije početka gradnje, plan je bio da se napravi kuća sa tri sprata od 500 kvadrata i da svaka soba ima kupatilo. Željela je da se u jednom dijelu kuće napravi i unutrašnji bazen, ali je ostalo nepoznato da li je sve ideje realizovala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana