Tanja Savić živi u karingtonki

Agencije
Tanja Savić živi u karingtonki

Iako je rekla da je u Australiji živjela od dječijeg dodatka, Tanja Savić je okrenula novi list, pa je po dolasku u Srbiju odlučila da živi na visokoj nozi, a u prilog ovom zaključku govori to što je iznajmila kuću na Bežanijskoj kosi koju će plaćati 1.200 evra mjesečno, pišu srpski mediji.

Pošto je sada povremeno odvojena od supruga Duška i sinova Maksima i Đorđa, Tanja nije gubila vrijeme, već se odmah dala u potragu za kućom u kojoj bi njena porodica živjela nakon što dođe iz Australije. Uz pomoć prijatelja Tanja je pronašla kuću sa velikim dvorištem u elitnom kraju Bežanijska kose, gdje se nalaze luksuzna zdanja koja zovu još i "karingtonke".

U želju da svako ima svoj kutak, pjevačica se odlučila za kuću koja ima više soba jer namjerava da uposli dadilju koja će brinuti o djeci, a s obzirom na to da joj je familija velika, dobro će doći još jedna ili dvije prostorije viška za rodbinu i prijatelje, koji će ih redovno posjećivati. Tanja nije željela da odsjedne kod svojih roditelja u Radincima nadomak Smedereva već je iz praktičnih razloga iznajmila stan u Beogradu samo na mjesec da bi mogla lakše i brže da završi sve obaveze koje je sebi zadala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana