Tanja Savić izmislila razvod radi marketinga

Agencije
Tanja Savić izmislila razvod radi marketinga

Pjevačica Tanja Savić, izmislila je da se razvodi od muža Dušana Jovančevića zbog marketinga, koji joj je preko potreban, pišu mediji u Srbiji.

Nakon što se poslije dvije godine pauze vratila u Srbiju iz Australije, gdje se udala i rodila dva sina, Maksima i Đorđa, Tanja se suočila sa ozbiljnim problemom u karijeri. Njena popularnost je iščezla i pjevačica nikako ne može da se vrati na stare staze. Snimila je nekoliko pjesama, ali nijedna nije postala hit. Prihvatila je učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", ali je ni to nije vratilo na mjesto gdje je bila prije udaje. Zbog toga se odlučila za stari oprobani recept - izmisliti bračne probleme. Njeno okruženje tvrdi da je između nje i Dušana sve u najboljem redu, ali da je razvod bio jedino rješenje koje bi joj donijelo naslovne strane.

 - Tanja i Dušan su se odlučili da glume jer je pevačici drastično pala cena nastupa, kojih i nema baš mnogo. Neko ju je posavetovao da izmisli razvod, o čemu će novine pisati, i na taj način pokušati da vrati popularnost. Ona je to i uradila. Medijima su oboje dali neodređene izjave o svom braku, a više se ne pojavljuju zajedno na mestima gde ima novinara - otkriva naš izvor blizak Tanji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana