Tanja roditeljima ne daje ni za lijekove

Agencije
Tanja roditeljima ne daje ni za lijekove

Tanja Savić se definitivno otuđila od svojih roditelja, pa im više ne daje novac ni za lijekove koji su im potrebni, jer ulaže u karijeru. Kako pišu srpski mediji, pjevačica koja je bila u žestokom sukobu s majkom Živanom i ocem Stanišom zbog kuće koju je htjela da proda bez njihovog znanja, nedavno se pomirila s njima, ali su odnosi ostali hladni.

Pjevačica ih posjeti s vremena na vrijeme budući da je posvećena mužu i djeci, ali i karijeri u koju je uložila mnogo novca. Njena majka Živana Savić kaže da se kaje što je za svoju kćerku govorila da je lažov i loš čovjek.
- Čujem se redovno s Tanjom. Nismo se nas dve mnogo svađale. Čovek ponekad plane u nezgodnom trenutku, ali sad je među nama sve u redu. Kajem se zbog nekih stvari, ali takav je život. Uglavnom se čujemo vikendom, a nekad se i posećujemo - rekla je Živana. Ona tvrdi da pjevačica njoj i suprugu ne šalje novac za liječenje iako su teško bolesni.

- Imam problema zbog povišenog šećera i pritiska. Imam određene lekove i terapije i sve sama finansiram, bez Tanjine pomoći. Ne može ona to da mi plaća jer ima svoju porodicu i mnogo novca ulaže u svoj posao. Ćerka nam već godinama ne daje pare, niti joj mi tražimo - kazala je Živana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana