Tamara Todevska gola na kalendaru

Agencije
Tamara Todevska gola na kalendaru

Pjevačica Tamara Todevska, mlađa sestra Tijane Dapčević, šokirala je javnost fotografijama na kojima je gola.

Ona je skinula sve sa sebe zbog slikanja za kalendar za 2015. godinu jednog makedonskog proizvođača vode i sokova. Pored nje, na kalendaru su još tri poznate djevojke, a prije dvije godine takva čast ukazana je i pjevačici Karolini Gočevoj. Ovim seksi fotkama Tamara je izazvala pometnju među muškim rodom, a svi su saglasni u ocjeni da nikada bolje nije izgledala.
Iako niko nije očekivao da Tijaninu sestru vidi kao od majke rođenu, ona je pristala da se skine i pokaže savršenu liniju, zbog koje je mjesecima bila na rigoroznoj dijeti i svakodnevno vježbala u teretani. Ipak, akcenat je stavljen na bujne grudi, koje su na fotografijama u prvom planu. Pozvali smo Todevsku, kojoj je bilo drago što su njene seksi slike stigle i do Srbije.
- Drago mi je da se ljudima u Srbiji sviđaju moje slike. To mi znači. Na fotkama se sve vidi, a u stvari se ništa ne vidi - izjavila je pjevačica, a prenose mediji u Srbiji. Tamara se kao i njena sestra bavi muzikom, a u javnosti nije poznata po skandalima već po dobrom glasu. Ove godine se takmičila za makedonskog predstavnika na "Evrosongu" i ušla u uži izbor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana