Supruga zabranila Šabanu druženje sa Hasanom Dudićem

Agencije
Supruga zabranila Šabanu druženje sa Hasanom Dudićem

Gordana, supruga pjevača Šabana Šaulića, tražila je od njega da prestane da se viđa sa Hasanom Dudićem jer loše utiče na njega. Ona smatra da su čitava medijska buka i skandali počeli od trenutka njihovog svakodnevnog viđanja.

- Besna je jer bivši bokser stoji iza susreta njenog supruga sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, s kojom se Hasan družio u rijalitiju. Pre nego što je Hasan zbog problema sa leđima izašao iz rijalitija “Parovi”, Goca je posle mnogo vremena ozbiljno razgovarala sa Šabanom i rekla mu da joj smeta što se druži sa Dudićem - rekao je izvor blizak pjevačevoj supruzi.

Dodao je da je tražila  da prestane da ga viđa i zato što je Hasan bio dobar sa Cucom u “Parovima”, iako je rekao da će sve reći o njoj što zna. Po prestonici se pričalo još pred početak rijalitija u kojem su učestvovali Hasan i Cuca, da je  Cuca priprijetila Dudiću da ukoliko je prozove u rijalitiju, da mu neće ostati dužna i da će Gordana tek onda da shvati ko je on u stvari, što je vjerovatno jedan od razloga zašto je Dudić bio suzdržan prema Cuci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana