Stojković bacao hiljadarke na muziku

Agencije
Stojković bacao hiljadarke na muziku

Poznati golman Vladimir Stojković očigledno je zadovoljan rezultatima koje je postigla reprezentacija Srbije na utakmicama, te je u nedjelju uveče slavio sa svojim prijateljima i na piće potrošio 100.000 dinara.

Pored toga, što se pilo koliko se htjelo, Stojković je sve vrijeme častio muziku, pa je Mia Borisavljević od poznatog golmana dobila oko 1.000 evra za nekoliko otpjevanih pjesama.

- Skupa pića su se samo točila, a on se ludo zabavljao sa društvom. Tako je samo na piće potrošio oko 100.000 dinara - izjavio je za medije u Srbiji izvor koji se u tom trenutku našao na popularnom splavu i dodao da je Stojke muziku čašćavao novčanicama od po 100 evra.

- Od ranije je poznato da je Stojke uvek galantan prema muzici, međutim, sada je svaku pesmu koju je naručio plaćao po 100 evra. Naravno, Mia Borisavljević mu je izašla u susret, a njemu se nije išlo kući ni kada je došlo vreme za fajront. Tako je ukupno dao muzici oko 1.000 evra, a oni su ga ispoštovali i pevali za njega i društvo - dodao je ovaj izvor.

Na pitanje da li se zaista tako dobro proveo te večeri, Stojke  je kratko odgovorio:

- Ma, nije tačno. Lažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana