Stojke se ženi po drugi put

Agencije
Stojke se ženi po drugi put

Vladimir Stojković (32) riješio je da opet stane na ludi kamen. Poslije razvoda od Bojane Rajić, s kojom ima sina Lava, golman nije izgubio vjeru u brak, pa će zasnovati porodicu s djevojkom Valentinom Pupović (24) iz Pljevalja, s kojom je u vezi godinu i po.

 Njih dvoje planiraju vjenčanje na ljeto, kada se Vladimir bude vratio iz Izraela, gdje brani boje fudbalskog kluba Makabi Haifa. Do tada njegova partnerka bi trebalo da diplomira na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

- Valentina je često kod Stojketa u Izraelu. Još se nije preselila zbog obaveza na fakultetu. On je još pre godinu shvatio da je ona prava osoba za njega i nedavno je odlučio da s njom sklopi brak. Još nisu odredili tačan datum, ali venčanje planiraju na leto - otkriva jedan golmanov prijatelj, a prenose mediji u Srbiji.

- Oni se mnogo vole, a što je najbitnije, imaju razumevanja jedno za drugo kad je posao u pitanju. Valentinu je Lav odlično prihvatio i lepo se slažu, što je Stojketu najbitnije. Takođe su je i njegovi prijatelji zavoleli i već je oslovljavaju sa kumo - završava Stojketov drugar. Stojković nije odgovarao na poruke novinara da  prokomentariše ove navode.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana