Stavio joj ruku na grudi, a ona dobila otkaz

mondo.rs
Stavio joj ruku na grudi, a ona dobila otkaz

Laren Kuk, koja radi kao trener košarkašica u jednoj američkoj srednjoj školi, dobila je otkaz zbog toga što je na privatni profil na Fejsbuku okačila sliku na kojoj je njen dečko, trener fudbalskog tima, drži za grudi. On je ostao u radnom odnosu.

Bizarna vijest stiže iz SAD, iz malog grada Pokatela, gdje je Laren Kuk dobila otkaz u jednoj srednjoj školi, gdje je bila zaposlena kao trener ženskog košarkaškog tima, zbog toga što je na privatni profil na Fejsbuku okačila fotografiju na kojoj je njen dečko, inače trener fudbalskog tima u istoj školi - drži za grudi.

On, Tom Herison, ni na koji način nije kažnjen, odnosno zadržan je na poslu!

Ova priča koja stiže iz Ajdaha uzburkala je strasti u Americi, gdje je javnost gotovo nepodjeljeno stala na stranu otpuštene Laren, koje je u međuvremenu već bila skinula sliku sa Fejsbuka, sluteći da bi stvari mogle da krenu po zlu.

Kukova je fotografiju okačila tokom ljetnjeg raspusta, koji je provela sa svojim dragim, a loše vijesti stigle su joj tek nedavno, kada je neko zlonameran poslao na vrijeme "skinutu" sliku na školsku i-mejl adresu.

Uprava škole je odmah uručila otkaz treneru košarkaške sekcije, a žitelji Pokatela i okoline sumnjaju da je fotografiju čuvao i poslao trener suparničkog košarkaškog kluba, sa kojim Kukova ima jak rivalitet.

Loren nije zadržana na poslu ni poslije apela velikog broja roditelja, koji su bili oduševljeni načinom na koji je ona radila svoj posao.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana