Stanojevića supruga varala sa fudbalerom

Agencije
Stanojevića supruga varala sa fudbalerom

Dan nakon što je potvrdila medijima da ju je pretukao suprug Vladimir Stanojević Ana Marija Žujović se oglasila povodom spekulacija da ju je on napao zbog nevjerstva.

- Sve i da sam ga varala, to nije razlog da me pretuče već treba da izađe iz mog života - rekla je fitnes šampionka u telefonskom razgovoru za jednu emisiju u Srbiji.

- Nije bio samo jedan udarac nego više njih, i nije bilo samo jedno oko već ima i sa strane modrica - rekla je Ana Marija.

Priznala je da mu ni ona nije ostala dužna.

- Naravno da sam se branila, niko neće sedeti raširenih ruku da ga neko bije. Udarila sam ga u predelu glave - rekla je i dodala da se na fotografiji, koja je izazvala veliku pažnju medija i javnosti, nije pućila, već da joj je usna bila razbijena:

- Nisam se pućila, usna mi je razbijena, a imam i silikone, pa izgleda kao da sam napućila usta.

Navodno, supružnici su se posvađali jer je Vlada čuo tračeve da ga Ana vara sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, s kojim je prije dvije godine raskinula vjeridbu. Fudbaler Partizana ovim povodom je rekao samo da nema komentar uz molbu da ga ne uvlačimo u ovu priču i ne povezujemo sa djevojkom sa kojom već dvije godine nije u kontaktu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana