Stanija glavna faca u Mađarskoj

Agencije
Stanija glavna faca u Mađarskoj

Stanija Dobrojević zna gdje će lumpovati sljedećih mjeseci. Starleta će uživati na spleš najt žurkama, koje se organizuju u Budimpešti, i to u "Ramada akva-vorld rizortu", najvećem vodenom kompleksu u Evropi, pišu srpski mediji.

Atraktivna Srpkinja nedavno je prihvatila angažman promotorke. Naime, Stanija će promovisati popularne noći, tokom kojih će u akva-parku odjekivati haus zvuci, koje će krasiti odlična energija više hiljada pobornika kupanja i đuskanja u termalnim vodama, i to u sitne sate.

- Sve više mladih iz Srbije posjećuje naš rizort kako bi prisustvovali sjajnim žurkama, pa je izbor promotivnog lica iz vaše zemlje bio više nego logičan. Naš izbor je lijepa Stanija Dobrojević, koja će imati vatreno krštenje 27. decembra, za kada je zakazana sljedeća noćna žurka - rekli su u menadžmentu hotela.

Pozvali smo i Dobrojevićevu, koja je oduševljena novim poslovnim angažmanom.

- Uz tropske koktele, haus i latino ritmove, sjajno društvo, i sve to u termalnim bazenima i toboganima, koji se teško mogu prebrojati, žurke su sjajne. Kako onda da ne prihvatim ponudu? Sa zadovoljstvom sam to učinila - kaže Stanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana