Šta se krije iza Eštonove opsjednutosti vlastitim izgledom?

Agencije
Šta se krije iza Eštonove opsjednutosti vlastitim izgledom?

Poznati holivudski glumac Ešton Kučer ovih dana mnogo više pažnje posvećuje tome kako izgleda, a priča se i da želi da se ponovo vrati u modnu industriju.

Prema pisanju portala "RadarOnline" Ešton Kučer se nada da će uspeti da ostvari svoju strast prem modi i postane zaštitno lice poznatog modnog brenda "Polo".

Glumac je svoju karijeru započeo kao model, da bi se onda upustio i u filmske vode, ali izgleda da ga prva ljubav ne pušta tako lako.

Naime, izvor blizak glumcu kaže da Ešton svakog mjeseca potroši veliku sumu novca na najskuplju i najnoviju dizajnersku odjeću ne bi li sklopio ugovor sa nekom modnom kućom.

"Ešton se redovno časti najskupljom dizajnerskom odjećom jer ima žarku želju da postane zaštitno lice nekog poznatog modnog brenda i sklopi ugovor koji će mu zagarantovati dugogodišnji angažman i astronomsku zaradu" navodi izvor.

Ešton sanja da sklopi ugovor sa modnom kućom "Polo", a dotjerivanjem i nošenjem dizajnirane odjeće želi da skrene pažnju na sebe i pokaže kako zna dosta o modi, kao i da prati svjetske trendove.

Glumac koji je u vezi sa koleginicom Milom Kunis važi za jednu od najsujetnijih osoba u Holivudu, a pored toga je i veliki narcis kaže istoimeni izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana