Šta ima novo kod Skota Istvuda?

Agencije
Šta ima novo kod Skota Istvuda?

Kada je javnost otkrila Skota Istvuda, sina slavnog glumca Klinta Istvuda, svi su se prvo pitali gdje se taj mladić krio sve ove godine. Međutim, mladi glumac i preduzetnik ne mari za ženske uzdahe, budući da je zauzet i svoje vrijeme najviše provodi sa ocem i djevojkom.

Dvadesetsedmogodišnji Skot u intervjuu za magazin "Pipl" govorio je o svom odnosu sa ocem, te otkrio kako mora da se ponaša kada njegov otac počne da govori.

"Samo morate ućutati istog momenta i slušati ga. To je najbolji savjet koji vam mogu dati", kaže mladi glumac koji vodi svoj bar, a odnedavno je u vezi sa Džejnom Kramer.

Istvud je takođe napomenuo koliko mu znači vrijeme koje provodi sa ocem zbog čega će nastojati na tome da i profesionalno sarađuju.

"Uvijek gledamo da radimo nešto zajedno. Ja volim da provodim vrijeme sa njim, posebno zato što je u osamdesetim. Gledaću da tako i bude dokle god imamo priliku za to"

Inače, Istvud mlađi je dospio u žižu javnosti nakon slikanja za septembarsko izdanje magazina "Town & Country", kada je svojim izgledom evocirao uspomene na Klinta iz starih dana. Ipak, čini se da Skot nije svjestan toga.

"Mnogo sam radio od tada, pa nisam ni obraćao pažnju na komentare i popularnost koju sam stekao", zaključuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana