Šta bi Seve radila da je anonimna?

tportal.hr
Šta bi Seve radila da je anonimna?

Pročitajte šta bi Severina radila kada bi bila anonimna, u čemu se osjeća najseksipilnije i šta nosi po kući...

- Da sam anonimna, istrčala bih iz auta i trčala po kiši Sarajevom... Naravno, to sam proživjela, nije bilo nikog na Ferhadiji - milina. Sjedela sam i u odjeći u plićaku na Bačvicama u Splitu s prijateljima oko pet ujutro, prije par godina i niko nije ni pomislio ko sjedi u plićaku obučen, sasvim ležerno kao u dnevnom boravku. Pričali smo naravno o važnim temama, potpuno smrznuti, ali moliću lijepo, vrlo dostojanstveni. A bila bi to fotografija za 500 kuna, "snimio čitalac", da nas je neko pratio. To su rijetki trenuci tu kod nas. U inostranstvu me niko ne zna pa te djetinjarije mogu izvoditi bez problema. Sada malo teže jer imam amajliju od 12 kilograma koju nosim u naručju, rekla je za Buro 24/7 Severina i dodala ko se brine o njenom stajlingu i što najviše voli da nosi.

- Nemam stiliste, imam samo jednog, ali vrhunskog i vrijednog, Petra Trbovića. S njim se dogovaram za stajlinge oko spotova, editorijala i koncerata. Odgovara mi senzibilitetom, znanjem, ponašanjem i diskrecijom. Za javna pojavljivanja se oblačim sama iz jednog jedinog razloga - krijem i od sebe i od drugih šta sam kupila. Onda se svi iznenade odakle mi, a ja se pravim luda. Volim da nosim sve što me čini srećnom, zadovoljnom i seksi. Pod tim seksi ne podrazumevam sado-mazo odjeću ili neku mini suknju. Za taj osjećaj dovoljne su farmerke i njegova potkošulja i ostaci njegovih prstiju u mojoj kosi... i bez šminke, dodala je Severina.

  Otkrila je u čemu se najbolje osjeća kod kuće:

- Ponekad u običnoj majici, ponekad u nekoj svili ili egzibicionističkoj spavaćici, ponekad u staroj omiljenoj trenerci... Sa sinom se valjam po podu, krevetu i smijemo se... Razne varijante na tu temu, spontana je Seve.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana