Srpska estrada puni tajlandsku kasu

Agencije
Srpska estrada puni tajlandsku kasu

Domaći pjevači koji su skoro svakodnevno posjećivali Poresku upravu i inspektorima se pravdali kako su im zarade male, ipak imaju novca za luksuzan odmor - i to u prosjeku oko 4.000 evra po aranžmanu. Kako pišu srpski mediji, svi zajedno u posljednjih trideset dana u Tajlandu su spiskali oko 100.000 evra!

Ceca, Neda Ukraden, Dara Bubamara, Brena, Aca Lukas i drugi troše po nekoliko hiljada evra na odmor na egzotičnoj destinaciji. Nakon novogodišnjih praznika ovu luksuznu destinaciju posjetile su najpoznatije srpske zvijezde, koje su oduševljene tamošnjim plažama, tropskom klimom i kulturom.

Među prvima su bili Lepa Brena i Aca Lukas s porodicama. Oni su proveli dvije sedmice u jednoj iznajmljenoj vili, pa su, preplanuli od sunca, izjavljivali da im je to najbolji odmor do sada.

Čak je i Svetlana Ceca Ražnatović spojila lijepo i korisno, pa je prije dva dana bez djece pobjegla od gradske gužve na tajlandsko ostrvo Koh Samui. Ona će tamo provesti dvije sedmice - prvo će se odmarati, a onda će joj se pridružiti saradnici jer će snimiti spot.

I Neda Ukraden je odabrala Tajland za odmor, i sasvim slučajno isti hotel kao i Dara Bubamara. Pored njih, u Tajlandu su bili i Saša Kovačević, Nataša Bekvalac i Miloš Biković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana