Sreća dolazi u veličini 44?

Agencije
Sreća dolazi u veličini 44?

Nedavno britansko istraživanje pokazalo je da su punije dame, posebno one koje nose odjeću broj 44, više nego zadovoljne svojim izgledom.

Postoji pogrešno mišljenje da je vitko tijelo preduslov da žena bude srećna i zadovoljna sobom.

Anketa koju je kod 2.000 žena sprovela agencija "So Babulous", kako bi ustanovila vezu između kilaže i raspoloženja, otkrila je da je 44 "magični broj" jer su žene koje nose tu konfekcijsku veličinu najzadovoljnije sobom.

Više od dvije trećine tih ispitanica (76 odsto) reklo je da je zadovoljno svojim izgledom, a čak 52 odsto njih je izjavilo da bi voljele da imaju još više oblina.

Prema pisanju Dejli Mejla, "mršavice" koje mogu da se uvuku u male brojeve (36 i 38) su daleko kritičnije prema svom tijelu. Tek 59 odsto njih navelo je da je zadovoljno svojim izgledom.

Anketa, takođe, otkriva da 35 odsto ispitanica zavidi drugim ženama na oblinama, 31 odsto smatra da bi im odjeća bolje stajala kada bi imale nekoliko kilograma više, a 24 odsto misli da bi imale više samopouzdanja kada bi bile malo zaobljenije.

Iz istraživanja se može zaključiti i da zvijezde koje ističu svoje obline, poput Bijonse, Kim Kardašijan i Adel, nailaze na sve veće divljenje Britanki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana