Soraja ucjenjivala Mihajlovića?

Agencije
Soraja ucjenjivala Mihajlovića?

Bivša učesnica "Velikog brata" ne odustaje od svega onoga što želi, a to su pretežno skupe stvari. Ne preza ni od čega, pa se dosjetila iznude novca. Tačnije, ucjenjivanja, i to ni manje ni više nego Siniše Mihajlovića, pišu srpski mediji.

Starleta bivšem fudbalskom selektoru već mjesecima pokušava da iznudi veliki novac da bi i dalje živjela na visokoj nozi, putovala po mondenskim destinacijama, vozila skupe automobile, nosila firmiranu garderobu...

Soraja je iskoristila to što se dva puta vidjela s Mihom da se domogne njegovog novca, preteći mu da će uništiti i njega i njegov dugogodišnji brak ukoliko joj ne ispuni hirove. Soraja na prepreden način pokušava da izvuče novac od Mihajlovića. Nikad joj nije dosta garderobe, putovanja, džeparca, pa koristi poznanstvo s njim da se domogne para. Često odlazi na skupa ljetovanja, na kojima bude i po mjesec dana, a sad znamo kako dolazi do novca za takva opuštanja. Prije nekoliko mjeseci ucjenjivala ga je i za automobil s pričom da joj je njen "mercedes" dosadio i da ne može više da ga vozi, ali ona taj poklon nije dobila, pričaju Mihini prijatelji i dodaju da Vučelićeva ne može da se pomiri sa činjenicom da je Siniša još u braku sa Arijanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana