Snežana odbila da plati kartu za koncert

Agencije
Snežana odbila da plati kartu za koncert

Poznata voditeljka Snežana Dakić, koja se u Budvi trenutno oporavlja od razvoda, napravila je manji skandal na nastupu Severine Vučković. Tačnije, voditeljka je odbila da plati ulaznicu koja je koštala 20 evra, uz obrazloženje da su njeni prijatelji u klubu i da ima separe.

- Snežana je došla sa dve drugarice u "Top hil" i raspoložena je pozirala fotoreporterima, da bi na samom ulazu, kada su joj saopštili da ne može da uđe u klub dok ne kupi, kao i svi, ulaznicu, počela da se svađa sa obezbeđenjem.

Obezbeđenje u diskoteci rukama je guralo voditeljku i njene prijateljice, dok je ona bila izričita da neće da plati kartu jer njeni prijatelji unutra imaju separe - priča izvor koji se zatekao na licu mjesta, a prenose srpski mediji.

Iako su joj objašnjavali da su svi kupili karte, Snežana je ipak pokušavala da uđe unutra, zbog čega je došlo do gurkanja sa momcima iz obezbjeđenja. Poslije pola časa gurkanja voditeljku su pustili u klub za džabe jer je bila spremna satima da se ubjeđuje, samo da ne plati kartu. Kada se smjestila u separe, opušteno je đuskala i pila svoje piće kao da se ništa nije desilo, završava ovaj izvor.+++

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana