Slavica se pomirila sa Avramovim

Agencije
Slavica se pomirila sa Avramovim

Slavica Ćukteraš vratila se svom bivšem vjereniku, golmanu Vladimiru Avramovu, s kojim trenutno uživa kod njega u Italiji, pišu mediji u Srbiji. Iako su vjeridbu raskinuli prije četiri mjeseca, nedavno su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa su počeli sve češće da se čuju telefonom, dok nisu odlučili da se pomire

. Folkerka se maksimalno posvetila svojoj vezi tako da će u narednom periodu na nastupe putovati iz grada Bergama, gdje njen dečko trenutno brani za fudbalski klub Atalanta.

- Oboje su patili nakon raskida, iako su ostali u dobrim odnosima. U početku su izbegavali da komuniciraju jer je sve još bilo sveže, ali kasnije nisu mogli da izdrže. Slavici je u tom periodu karijera bila glavna preokupacija i trudila se da poslovnim obavezama skrene misli s prošlosti, međutim, ljubav prema Vladimiru je mnogo jača. Nije mogla da odoli njegovim pozivima i porukama - otkriva naš izvor i dodaje da se pjevačica ne razdvaja od svog golmana.

- Ona više ne koristi profile na društvenim mrežama, a na telefon se javlja samo porodici jer čak i od svojih prijatelja krije da se pomirila s Vladom - rekao je dobro obaviješteni  izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana