Slađin zet u zatvoru

Agencije
Slađin zet u zatvoru

Iako nije željela da javnost sazna da je muž njene starije kćerke Silvije u zatvoru, nakon što su srpski mediji otkrili da je Branislav Marinović na odsluženju kazne zbog dilovanja droge, denserka Slađana Delibašić odlučila je da progovori o tome, tvrdeći da je njenom zetu iza rešetaka - laganica!

- Bane je u zatvoru, otišao je da odsluži kaznu i vraća se kući. Silvija je to krila od mene. Ja nisam ni znala da on ima to, nakon što sam saznala da mora da odleži kaznu, rečeno mi je da je to zbog posedovanja oružja, tek kasnije sam saznala da je droga u pitanju - pravdala se denserka novinarima.

Ona je za svog zeta izjavila da je je super dečko i divan muž i da joj je najbitnije da se dobro slaže s njenom kćerkom.

- Silvija i on se super slažu. Zetu uopšte nije loše u zatvoru. Ma, laganica mu je skroz - rekla je novinarima pjevačica koja, dok joj je zet u zatvoru, izdržava kćerku i unuku. Ona je dodala da Marinoviću nije ostalo još mnogo do izlaska na slobodu i da ga svi željno iščekuju. Pjevačica je kćerku, koju ima iz braka sa Đoletom Đoganijem, udala u maju prošle godine, a krajem godine je postala i baka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana