Škorićevoj probušene gume na automobilu

Agencije
Škorićevoj probušene gume na automobilu

Mira Škorić ljuta je zbog vandalskog čina, kad joj je nanesena veća materijalna šteta. Na pjevačicinom automobilu marke "audi" neko je probušio tri gume, dok četvrtu nije dirao.

Ko se zanio u svom činu još uvijek nije poznato, a ni Mira ni na kog ne sumnja jer je sigurna da vandali nisu ni znali u čijem je vlasništvu skupocjeni automobil, pišu srpski mediji. Sve se dogodilo u noći između nedjelje i ponedjeljka dok je Škorićeva bila na slavlju svoje prijateljice u jednom restoranu u blizini Pančevačkog mosta. I dok je ona igrala i pjevala, neko se "zabavljao" s njenim četvorotočkašem.

- Nisu mi jasni ljudi koji uništavaju tuđe samo da bi uništili. Prilično sam sigurna da nisu ni znali čiji je automobil jer ga vozim svega nekoliko dana, ali me interesuje šta bilo ko može da dobije tim idiotskim činom - ljutito kaže pjevačica i dodaje:

- Ništa više ne može da me iznenadi, pa ni ovakve pojave. Ipak, nadam se da će ljudi, odnosno neljudi, koji prave ovakve gluposti naći sebi drugu zanimaciju, nešto od čega će im životi biti bolji i kvalitetniji jer od ovoga definitivno neće - rekla je Mira. Policija je izvršila uviđaj, pa pjevačica očekuje da će krivac za ovo razbojništvo biti priveden i osuđen za uništavanje tuđe imovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana