Sindi se potukla u klubu

Agencije
Sindi se potukla u klubu

Ivana Stamenković Sindi jedva je izvukla živu glavu kada je na nju, u utorak uveče, u noćnom provodu nasrnula anonimna djevojka, da bi zatim nastavile da se tuku. Kako pišu srpski mediji, Sindi je u klub došla sa starletom Sorajom Vučelić, još jednom drugaricom i drugom, pile su koktele i super se zabavljale, a onda se pojavila djevojka koja je krenula da gura Sindi, a veći incident spriječilo je obezbeđenje.

- Sindi je sa Sorajom prolazila kroz masu, kada je prošla pored jedne devojke koja ju je gurnula, a zatim je uhvatila za kosu i počupala. Soraja je bila u šoku, ali devojka je nastavila da se raspravlja. Sindi nije ništa drugo preostalo osim da se brani, pa je i ona krenula da čupa nepoznatu devojku - govori izvor koji se našao na licu mjesta.

- Videvši da se stvorila gužva i da je neka tuča u toku skočilo je i obezbeđenje koje je rastavilo Sindi i tu devojku. Ona je odmah izbačena iz kluba, a ni Ivana se nije dugo zadržavala. Bivša modelsica se nakon incidenta drugaricama pravdala da ne zna koji je razlog što je devojka napala i da joj nije jasna pozadina cele priče - završava priču naš izvor. Ni Sindi ni Soraja nisu htjele da komentarišu ove navode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana