Sindi ima popust kod Velikog brata

Agencije
Sindi ima popust kod Velikog brata

Nevena Milićević otkrila je u ispovjedaonici da je nekim ukućanima dozvoljena upotreba telefona, što je mimo svih pravila. Nakon što je imala žučnu raspravu sa Sindi, a potom i napad histerije, zbog čega niko od ukućana nije spavao svu noć, Veliki brat je pozvao manekenku u ispovedaonicu da je pita šta se dešava i da razjasne njen sukob s bivšom "modelsicom", pišu srpski mediji.

- Želim samo da kažem da se nadam da ću iz ove kuće izaći normalna. Mene baš briga šta ovi ljudi misle o meni, znamo se deset dana. Nije fer što je nekim ukućanima dozvoljeno da telefoniraju i čuju se sa svojima - govorila je Nevena, ali odjednom se začuo cvrkut ptica, kojim je Veliki brat poklopio njen glas. Ona je i dalje pričala, ali nije se čulo šta kaže... Kada je završila, ponovo se začuo glas Velikog brata:

- Nevena, uvek možeš da dođeš u ispovedaonicu i zatražiš nešto od Velikog brata, a na njemu je da odluči hoće li ti to ispuniti.

Pozvali smo produkcijsku kuću "Imoušn" i poslali mejl da pitamo kako to da Sindi ima kontakt sa spoljnim svetom i ko još od ukućana ima te privilegije, ali do zaključenja broja nismo dobili nikakav odgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana