Sin naljutio Gocu Božinovsku

Agencije
Sin naljutio Gocu Božinovsku

U domu Goce Božinovske ovih dana vlada haos. Pjevačica se prije desetak dana žučno posvađala sa sinom Mirkom, zbog čega se on spakovao i napustio porodičnu kuću. Svađa je nastala kada je Goca vidjela fotografije u novinama na kojima se njen sin veseli, ali i bije u diskoteci, i to na godišnjicu smrti njegovog oca Zorana Šijana.

- Goca je poludela kada je videla da se Mirko podignutih ruku u kojima je držao viski veseli, a da je na taj dan davao pomen svom ocu. Tada je izbila svađa i razmena teških reči, bilo je zaista strašno. Čak su i komšije mogle da čuju kako se svađaju i urlaju. Ubrzo nakon verbalnog sukoba sa mamom, Mirko se spakovao i napustio kuću - govori dobro obaviješten izvor, a prenose mediji u Srbiji.

Mirka je neposredno prije svađe sa majkom, ostavila i vjerenica Neda Grubić, koja je bila revoltirana što se na slikama vidi kako ga grli izvjesna crnka. Sve ove svađe potresle su Šijanovog nasljednika, koji je odlučio da se izoluje i osami na neko vrijeme tako što je iznajmio sobu u jednom hotelu. Inače Gocin mezimac je poznat po kontraverznom ponašanju a nerijetko je imao i problema sa zakonom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana