Silikonska kraljica izvadila silikone

Telegraf.rs
Silikonska kraljica izvadila silikone

Jedna od kraljica silikona, Tijana Đuričić, u srijedu je otišla na još jednu plastičnu operaciju, ali ovoga puta se, na opšte iznenađenje, odlučila da izvadi dio silikona iz usana dok je grudi znatno smanjila!

Tijana za Telegraf kaže da ima velike bolove ali da joj to ne smeta jer zna da će sada biti još ljepša!

Tijana je postala popularna baš po svom specifičnom izgledu i gdje god da se pojavila privlačila je pažnju. Na razočarenje svojih fanova, koji su je podržavali, ona je drastično promijenila svoj izgled.

Inače, Tijanu smo prvo pokušali da dobijemo putem telefona ali se komunikacija nastavila preko mejla jer, kako je objasnila, ne može puno da priča kako joj ne bi popucali konci na usnama.

"Boli puno. Uradila sam to jer će mi biti mnogo lepše. Nije da se hvalim ali prirodno sam lepa. Za sada planiram da se zaustavim jer sam zadovoljna; i pod otocima se vidi da mi je doktor perfektno uradio operacije. Nikada mi nisu smetali negativni komentari jer svako ima svoje mišljenje. Najvažnije mi je da sam ja u datom momentu srećna i zadovoljna", priča Đuričićeva i dodaje da ovim potezom nije ugrožena njena titula silikonske kraljice.

"Do sada su se isticali samo silikoni a sada će biti istaknuta moja lepota. Što se tiče moje titule 'kraljica silikona', ne vidim se ugroženom jer je nisam ja sebi dodelila već mediji", zaključila je Tijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana